Home Events Și eu POT o zi pe munte, Cabana Diham

Și eu POT o zi pe munte, Cabana Diham

Traseu de 4 gărgărițe 🐞🐞🐞🐞

Munte, natură, socializare pentru copii și părinți 👩‍👩‍👧‍👦🌲👩‍👦🍄:

Vine vara și pregătim o nouă ediție de excursii incluzive împreună cu Asociația SUPRA. Alături de ei, am reușit anul trecut să cunoaștem multe familii cu copii tipici și atipici, dornici să petreacă timp în natură.

Muntele este acolo pentru toți, indiferent de condiția fizică și psihică, iar noi ne bucurăm să aducem copiii mai aproape de munți. Plimbările sunt ușoare și alegem zone mai puțin turistice, deci puteți veni cu încredere. Turele vor fi în zile de miercuri, în general (tocmai pentru a evita aglomerația pe șosele și pe poteci) și se adresează tuturor familiilor iubitoare de natură.

Evenimentele sunt gratuite. Totuși, dacă doriți să susțineți aceste excursii incluzive, puteți face donații direct către Asociația S.U.P.R.A. sau prin Galantom.

Urmăriți site-urile și paginile noastre de Facebook pentru calendarul turelor și locurile pe care le vom vizita.

Este iar timpul să ne pregătim pentru următoarea excursie, în care să ne bucurăm, pur și simplu, de natură!

De această dată vom face o plimbare  până la Cabana Gura Diham, Valea Seacă a Baiului

Data: 29 iunie (miercuri)

Plecare în traseu: ora 10 (recomandăm plecarea din București cu 2,5-3h înainte)

Distanță 7 km dus-întors

Diferență de nivel mică, aprox. 200 m

Durată: traseul durează aproximativ 3 ore dus-întors, dar, având în vedere că vor fi și copii care merg mai încet și vom avea mai multe pauze decât de obicei, putem prevedea timpul dublu.

Excursia este ideală pentru copiii iubitori de natură și activități în aer liber de toate vârstele, și este incluzivă. În această excursie sunt bineveniți copii cu sau fără dizabilități, cu sau fără experiența plimbărilor în natură. Fiind un eveniment pentru familie, toți copiii vor fi însoțiți de cel puțin un părinte sau o rudă și, pentru ca experiența să fie cât mai plăcută și sigură, vor fi asistați permanent de ghizii montani de la Boots on Roots.

  • ÎNSCRIERI: Pentru înscrieri
  • Informatii suplimentare:

    Pentru înscrieri și informații suplimentare: Asociația SUPRA

Date

Jun 29 2022
Expired!

Time

10:00 AM - 6:00 PM

Location

Cabana Diham
Category

Leave a Reply