Family Trips

Una din misiunile noastre la Boots on Roots este să aducem copiii mai aproape de natură, și natura mai aproape de copii. Pentru că ei sunt generația care va avea grijă mai departe de acest ”teren de joacă” vast și plin de surprize.

Ne dorim să le insuflăm iubirea și respectul pentru natură, prin ture, ateliere și povești pe înțelesul lor.

De asemenea, societatea are nevoie de tineri sănătoși, activi și plini de energie, pe care sperăm să-i formăm în cadrul excursiilor noastre. Astfel, părinții și copiii care participă la activitățile noastre în aer liber învață despre mersul corect și responsabil pe munte, despre ecologie și mici trucuri de supraviețuire: ce putem mânca din natură, ce apă este bună de băut, cum ne vindecăm o rană, cum construim un adăpost, cum ne orientăm prin munți și multe alte cunoștințe pe care orice iubitor de natură ar trebui să le dețină.

Toate aceste experiențe le împărtășim în cadrul turelor de o zi pentru familii (drumeție de o zi pentru copii și părinți) și în cadrul taberelor la corturi pentru familii (weekend prelungit la corturi în lunile de primăvară, vară, toamnă)

Drumeție de o zi pentru familii cu copii

Excursiile de o zi pentru copii și părinți sunt evenimente regulate care se întâmplă o dată pe lună.

Tabere la corturi pentru familii cu copii

Weekend prelungit la corturi în lunile de primăvară, vară, toamnă

La cerere, organizăm drumeții & ateliere de educație montană pentru elevi în Săptămâna Altfel și Săptămâna Verde.