Home Events Descoperă Munții Cernei și Mehedinți

Descoperă Munții Cernei și Mehedinți

Chei, Crovuri, Cascade și Sate izolate: sună bine pentru o mini-vacanță de vară?

Chei semețe străbătute de ape limpezi și străjuite de negri pini. Vaste păduri pline de copaci bătrâni, ale căror forme încovoiate de timp, ne spun povești de puțini știute. Crovuri întinse în care liniștea este țipătoare și libertatea atotcuprinzătoare. Cascade reci, numai bune pentru a ne răcori pe timpul traseelor.

Sate ascunse unde timpul pare că a stat în loc, dar viața continuă cu pași mici.Oameni gospodari și primitori, de ale căror povești nu te mai saturi.

Munții Cernei și Mehedinți ne oferă toate aceste experiențe pe care vă invităm să le descoperiți și explorați alături de noi.

Când?

20-23 August.

De vineri până luni. Un weekend prelungit pentru care merită din plin să pui la bătaie 2 zile de concediu pentru a câștiga experiențe memorabile și a te întoarce plin de energie și voie bună.

Unde?

În Parcul Național Domogled-Valea Cernei. Unul dintre cele mai sălbatice parcuri naționale din România. Unii dintre cei mai pitorești munți și una dintre cele mai frumoase văi, Valea Cernei.

Ce vom face?

Iată planul în rezumat:

  • Vineri, 20.08, după-amiaza: întâlnirea pe Valea Cernei. Instalăm tabăra de corturi și descoperim o cascadă ascunsă și răcoritoare, iar seara stăm la povești sub cerul înstelat. În apropiere, există și posibilitatea de cazare în camere duble la o pensiune.
  • Sâmbătă, 21.08: drumeție Cheile Țăsnei (printre cele mai spectaculoase din Parc) și Crovurile din Munții Mehedinți, adevărate câmpii alpine, rupte parcă din altă lume.
  • Duminică 22.08: drumeție prin satele izolate Dobraia, Prisăcina și Ineleț unde viața curge fără ceas. Vom face un popas de prânz cu bucate alese la niște localnici foarte primitori.
  • Luni 23.08: drumeție și revigorare la Cascada Vânturătoarea și apoi ne luăm rămas-bun de la aceste locuri minunate.
  • ÎNSCRIERI: Dacă ți-am trezit interesul, te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii legate de organizare, echipament, trasee, transport și prețuri
  • Telefon: 0720455245

Date

Aug 20 - 23 2021
Expired!

Time

All Day
Parcul National Domogled-Valea Cernei

Location

Parcul National Domogled-Valea Cernei
Category
Boots On Roots

Organizer

Boots On Roots

Leave a Reply